Inspiratie opdoen

GB en ik zijn op dit moment erg druk met onze eigen expositie, maar dat betekent niet dat we andere exposities nu links laten liggen. We willen graag nog wat inspiratie opdoen en het e.e.a. zien. De komende komende weken staan er dan ook twee leuke evenementen op ons programma.

ARTI Den Haag
Vorig jaar berichtte ik na deze kunstbeurs (in ‘Inspiratie opdoen tijdens ARTI11’) dat ik er niet was geweest en wat ik allemaal gemist had. Dat zal me dit jaar niet gebeuren want ik ga er zelf heen! Uiteraard zal ik jullie daarna vertellen wat ik deze keer met mijn eigen ogen gezien heb.

Ik verheug me vooral op de fantastische beelden van Karin van de Walle (zie foto). Als ik zoiets toch ooit zou kunnen maken en ook zo groot. In plaats van mijn verslag af te wachten kun je natuurlijk ook zelf gaan. Van 3 t/m 7 oktober kun je ARTI12 bezoeken in de Fokker Terminal in Den Haag.

Kunst, sfeer en meer
Het is een beetje slecht gepland zo kort na elkaar, maar een paar dagen later rijden we alweer helemaal naar het Midden-Oosten (van Nederland) om inspiratie op te doen. Via mijn werktwitter kwam ik erachter dat Aannemersbedrijf Kormelink het evenement Kunst, sfeer en meer organiseert in het kleine plaatsje Rietmolen (bij Haaksbergen).

De aankondiging zag er zo gezellig uit dat GB en ik er meteen een plekje voor vrij maakten in onze overvolle agenda. Die twee uur rijden komen we vast wel kletsend door. 😉 
Op zaterdag 6 oktober kun je van 11.00 tot 17.00 uur schilderwerken in diverse technieken, sculpturen van brons, steen, glas en hout bekijken. Daarnaast is er een divers aanbod van streekproducten, interieuraccessoires, cupcake decoratie, wijnen, sieraden, enzovoorts.
Heel divers in ieder geval.

We hebben er zin in!

8 gedachtes over “Inspiratie opdoen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.