De afterparty

Yeah yeah, yeah yeah! Ik hoor nog steeds het feestgedruis in mijn oren van de Appelig Blogweek. Wat een feestweek was dat, voor mij tenminste. Maar ook voor een tweetal gelukkige winnaars!

Winning mood
Ik ben iemand die niet vaak iets wint. Vroeger al niet. Ik deed mee aan kleurwedstrijden en deed enorm mijn best om binnen de lijntjes te blijven. Vervolgens won mijn, vrolijk buiten de lijntjes krassende, zusje een mooie barbiepop.

Sinds kort weet ik echter hoe het is om te winnen. Onlangs heb ik namelijk voor de zoveelste keer aan een give away meegedaan en tot mijn grote verbazing won ik deze give away van Lilla Lotta! Ik was natuurlijk dolblij toen ik daar ineens mijn (blog)naam als winnaar zag staan. Met spanning wacht ik op een klepperende brievenbus. Deze middag werd de prijs bezorgd.

In de hoop op een ‘winning mood’, kocht ik meteen een extra staatslot. Ook doe ik mee aan de EK-poule op het werk en ik heb inmiddels al veel meer punten verzameld dan het Nederlands elftal. 😉

De winnaars
Nu over naar het belangrijke gedeelte van deze blogpost, de bekendmaking van de winnaars! De prijsvraag was natuurlijk ontzettend simpel en ik heb dan ook alleen maar goede antwoorden binnengekregen.

Voor mij is het ook een spannend moment om uit de papierpropjes met de deelnemers de winnaars te pakken. Ik vind het altijd zo sneu voor de anderen. Toch moest het weer gebeuren. Het schaaltje met de lieveheersbeestjes gaat naar Laura(denkt) en de drie labels gaan naar Eugenie. Dames gefeliciteerd, kunnen jullie me even je adresgegevens mailen? De andere deelnemers bedank ik hartelijk voor het meedoen en ik wens hen meer succes bij een volgende give away.

13 gedachtes over “De afterparty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.