De Appelig Blogweek Give Away

Zo’n éénjarig bestaan is hartstikke leuk, maar er moet natuurlijk wel getrakteerd worden. 🙂

To the point
Laat ik dan maar meteen ter zake komen. Ik heb het over een give away, maar dat klopt niet helemaal. Voor deze give away moet je namelijk twee vragen beantwoorden. (De antwoorden zijn in de blogposts van afgelopen week te vinden.) Het is dus eigenlijk een prijsvraag, maar wel een hele makkelijke!  Daar staat tegenover dat ik niet één, maar twee prijzen weggeef. Oele!

Wat moet je doen?
Vul onderstaand formulier in en beantwoord de vragen. Geef nog even aan wat je het liefst zou winnen (of de volgorde van je voorkeur) en klik op versturen. Je antwoorden komen dan in mijn mailbox terecht en niet op mijn blog.
Vraag 1: Wanneer is de eerste blogpost van Appelig geplaatst?
Vraag 2: Wie is mijn favoriete schrijfster?

Wat kun je winnen?
 
1. Dit schaaltje met lieveheersbeestjes,         2. Drie verschillende labels. Op de foto zijn 
    om bijvoorbeeld een gebruikt thee-                 ze nog niet geglazuurd maar dat ga ik 
    zakje op te leggen (ca. 8 cm doorsnee).        wel doen voordat ik ze naar je opstuur. 

De give away/prijsvraag is inmiddels gesloten.

Afsluiting
Dan sluit ik met deze blogpost de Appelig Blogweek 2012 af. Ik vond het heel leuk om te doen, wellicht is het voor herhaling vatbaar volgend jaar. Ik heb namelijk enorm genoten van jullie leuke en enthousiaste reacties. Hartelijk dank daarvoor!

12 gedachtes over “De Appelig Blogweek Give Away

  1. Hier ben ik met de koekjes 😉

    Ik ga niet meedoen, ik heb al een heel leuk appeltje van jou gekregen en ieder zo op zijn beurt. Hoewel dat schaaltje wel heel hard “kies mij” roept… 🙂

  2. Komen de antwoorden van de prijsvraag ook “open en bloot” op de blog bij de reacties? (Grijns…). Makkie, dan hoeft niemand meer op-zoek-naar en kan je de oplossingen gewoon overschrijven van een ander..??? 2). Een nieuw logo en nu stoppen met bloggen, (maar misschien snap ik het niet goed, kan ook), Heb me “koud” 2 dagen geleden ingeschreven!!

    • Ik denk dat je het niet snapt. 🙂 Natuurlijk stop ik niet met bloggen, alleen mijn blogweek is nu afgelopen en ik ga weer over op 3 keer per week bloggen in plaats van elke dag. Dus dinsdag is er weer gewoon een blogpost. Als je mee wilt doen aan de prijsvraag kun je gewoon het formulier invullen, dit formulier komt in mijn mailbox terecht en niet bij de reacties. Ik heb al een paar goede antwoorden binnengekregen. 🙂

  3. Oeh, een prijsvraag, zo leuk! We wachten in spanning af tot volgende week 🙂 Vond het een leuke blogweek en heb genoten van je dagelijkse blogjes.. 🙂

  4. Ik ga niet mee doen met de prijsvraag, want de prijsjes hier zouden ze ongebruikt rondslingeren en dat is ook zo zonde. Maar ik wil wel even zeggen dat ik het schaaltje echt heel leuk vind geworden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.