Expo ontwijkend gedrag

appelschaalEen aantal van mijn bloglezers is behoorlijk bekend met ‘soggen’ (het vertonen van studieontwijkend gedrag). Ik heb daar de laatste jaren geen ervaring mee. Wel heb ik daar een variant op namelijk het expo ontwijkend gedrag.

Aangezien het minimaal twee maanden duurt voor ik een dametje of ander beeld van klei helemaal af heb, zou het wel handig zijn als ik nog even flink aan de slag ging. Ik weet dat ik nog een half jaar de tijd heb, maar van juli tot september is er geen keramiekles en wordt er niet afgebakken. Waarom ga ik dan niet braaf wat leuke dametjes maken?

Omdat schaaltjes en waxinelichtjeshouders ook wel eens leuk zijn, net als collagekunst en stoeien met je logo. 😉

Advertentie

20 gedachtes over “Expo ontwijkend gedrag

 1. Die schaaltjes zijn leuk! Ik zit al de hele dag te soggen, terwijl ik maandag examen heb.. Komt goed, ik heb morgen ook nog haha

 2. Leuk zo’n appelig schaaltje. Heb je dat vandaag gefantaseerd / geboetseerd? Verzamelaarsitem? Wie krijgt het eerste exemplaar? Een collega bv.?

 3. Waarom jij expo-ontwijkend gedrag vertoond? Omdat niets menselijks jou vreemd is?? (Ik heb weer geSOGt vandaag, dus ben blij te lezen dat ik niet de enigste spijbelaar ben)

  Het appeltje met een steeltje J is leuk…

 4. Ik heb nu nog nooit gehoord van soggen 😉
  Meestal kan ik soggen ontwijken maar toch niet altijd :p

  • Het is lastig om een beeldschermversie om te toveren in klei, maar die schaal komt inderdaad heel dicht in de buurt van mijn logo. Ik ben blij dat je `m leuk vindt.

 5. Oef……. volgens mij heb ik ook last van Expo ontwijkend gedrag…..heb al heel wat excuses bedacht 😉 Tijd gaat zo supersnel….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.