Een blogger award

Ik verontschuldig mij alvast voor de lange blogpost, even doorbijten hoor.

Net op het moment dat ik met mijn handen in het haar zat omdat ik even niet wist waar ik over moest bloggen kreeg ik van De IJsprinses een nominatie voor de Versatile Blogger Award. De WAT!?! Inderdaad dat dacht ik dus ook.

Wat nu?
Toen ik mijn naam in het lijstje genomineerden voor deze VBA zag staan kreeg ik twee schokjes. Eerst eentje van blijdschap: Hoezee, iemand (De IJsprinses nogwel) vindt mijn blog een nominatie waard! Daarna kwam lichte paniek, want wat betekent dit en wat wordt er nu van mij verwacht?

Moet ik een galajurk kleien en op hoge hakken over de rode loper strompelen? Wie moet ik dan meenemen, want Partner is niet zo dol op fuifjes. Oh nee, ik moet natuurlijk speechen en als ik ergens een hekel aan heb is het wel met een rood hoofd voor een grote groep mensen staan stamelen.

De regels
Gelukkig stonden de regels voor deze award ook in de blogpost genoemd:

 1. Voeg de award aan je blog toe. – Tss, nou dat kan ik heus wel. Voila, daar istie.
 2. Vervolgens bedank je de blogger van wie je de nominatie hebt gekregen. –  Makkie. Ik wil De IJsprinses (zelf ook 3x genomineerd) hartelijk danken voor de nominatie en voor het op deze manier aanprijzen van mijn blog.
 3. Vertel 7 dingen over jezelf. – Eh, even over nadenken.
 4. Som de regels van de award op. – Bij deze.
 5. Nomineer 15 of meer bloggers voor deze award. – Hm, dit lijkt toch verdacht veel op een ‘tag’.

Tags
Op diverse blogs heb ik hier en daar wel eens wat ‘tags’ of ‘stokjes’ voorbij zien komen. Dat zijn vragenlijstjes die bloggers aan elkaar doorgeven of, zoals Lauradenkt het in haar blogpost over tags deze week zo mooi zei, kettingbrieven on-line. Nog nooit kreeg ik een ‘tag’ en ik wist niet of ik er blij of verdrietig van moest worden. Ik heb nou eenmaal geen blog waar vragenlijstjes thuishoren en ik vind het ook lastig om zoiets weer door te geven.
Aan de andere kant vind ik het toch wel leuk dat ik nu eindelijk een nominatie in de wacht heb gesleept. Voor deze ene keer zal ik in mijn blogpost dan ook een lijstje met weetjes plaatsen. Winnen ga ik de award niet want daarvoor moet ik weer 15 andere bloggers nomineren en dat gaat me net een stapje te ver. 

De 7 weetjes

 1. Als ik een hap van mijn eten neem gaat dat eerst in mijn wangen. Vervolgens eet ik dan van buiten naar binnen, als een hamster. Mijn moeder noemde mij vroeger tijdens het eten dan ook Hammelie.
 2. Ik ben slecht in rekenen. Toen Partner vorige week vroeg hoeveel 15 gedeeld door 5 was antwoordde ik zonder na te denken 2,5. Ik gok het antwoord dus gewoon en ik zat er nog dichtbij ook, als je het afrondt heb ik het gewoon goed!
 3. Vroeger knoeide ik vaak, heel vaak. Elke week ging er wel een beker melk, glas sap of pot met jam over het tafelkleed. Om te bewijzen dat ik het nog steeds kan heb ik gisteren in het bedrijfsrestaurant een beker melk omgegooid omdat ik mij liet afleiden door een ‘jonge adonis’.
 4. Als ik in de auto voor het stoplicht sta moét ik gewoon winnen van de auto naast me en dat is niet relaxt!
 5. Ik kan moeilijk kiezen of besluiten nemen en vraag dan ook aan iedereen zijn/haar mening over van alles en nog wat.
 6. Ik ben al 5 weken niet naar Nordic Walken geweest, maar ik wil vanavond weer gaan. Zul je net zien dat het gaat hozen.
 7. Dit is mijn langste blogpost ooit (als ik de vervolgverhalen niet meereken). Het zal niet weer gebeuren. 🙂

21 gedachtes over “Een blogger award

 1. De lengte van de blog valt nog mee hoor! Wel leuk dat je een nominatie hebt gekregen! Ik ben ook behoorlijk slecht in rekenen, maar dat heb je meestal met dyscalculie haha

 2. Gefeliciteerd met je nominatie. Reactie op punt 3. van de 7 weetjes: en dan noemen ze mij een cougar. Ik heb de naam maar ondertussen

 3. En ik maar denken dat ik op je kon stemmen ergens… haha! Het is wel weer een leuk verhaal geworden! Wat mij betreft houd je de lengte erin!

 4. Gefeliciteerd met je nominatie!! Ik heb erg om je 7 weetjes moeten lachen. Je eten in je wang stoppen. Volgens mij doe ik dat ook 🙂
  Zo lang vond ik je blogpost overigens niet. Hij was leuk om te lezen.

 5. Ik hou ook niet van zulke tags of awards en plaats ze dan ook niet meer op mijn blog. Zo uniek ben je na een maand dezelfde blogpost lezen bij alle anderen ook niet meer xD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.