Naar de Goudse Keramiekdagen

GKD 1 (2)Vorig jaar schreef ik in De Goudse Keramiekdagen (één van mijn leukste blogpost al zeg ik het zelf :-)) dat ik erachter kwam dat Gouda het Nederlandse centrum voor keramiek is. Er is een keramiekacademie (De SBB Gouda) en jaarlijks zijn er de Goudse Keramiekdagen.

Ik wilde toen graag inspiratie opdoen tijdens de Keramiekmarkt op Hemelvaartsdag, helaas was ik verhinderd. Ook dit jaar zag ik de Goudse Keramiekdagen al bijna aan mijn neus voorbij gaan omdat Partner er graag opuit wilde (maar niet naar de Keramiekdagen). Ik hield echter voet bij stuk en ik kan jullie dit jaar eindelijk verslag doen van het evenement waar keramiekend Europa zijn/haar werk laat zien. 😉

Toegegeven, het klinkt heel truttig en dat is het misschien ook wel (haha). Voor een keramieker zoals ik, die altijd wel wat inspiratie wil opdoen (en stiekem wil kijken hoeveel jaar het nog duurt voor ik er ook bij mag staan), is het echter een evenement om naar uit te kijken. Behalve werk van keramisten worden er op de keramiekdagen ook wedstrijden georganiseerd; wie draait de hoogste vaas en de breedste schaal.

Wil je nu wel eens wat ander werk zien dan die poppetjes van mij? Ga dan op 17 en/of 18 mei naar de Goudse Keramiekdagen.
Wil je juist wel mijn dametjes in het echt zien, hou dan zondagmiddag 11 november vrij in je agenda.

7 gedachtes over “Naar de Goudse Keramiekdagen

  1. Respect voor je hobby! Komt niet truttig over. Ik heb nul interesse voor keramiek – echt nul – maar ik kan me die passie wel voorstellen. Ben wel benieuwd hoe je erop bent gekomen het te gaan doen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.