Hoofd vol verrassingen

hoofd eNa het bezoek aan the Art Shop voor de grote plannen vond ik mijn kleine vrouwtjes eigenlijk niet passen in die enorme ruimte met de schilderijen. Ze waren zo timide tussen al dat kleurige geweld op de muren. Ik besloot dat er een uitbundig beeld moest komen.

In de galerie had ik werk gezien van Guy Olivier en ik was erg gecharmeerd van de kapsels van de dames in zijn schilderijen. Zoiets wilde ik ook, maar dan van klei.

Na mijn vrouwtjes ben ik nu dus aan een hoofd begonnen. Het valt natuurlijk vies tegen om een schilderij in klei om te toveren. Penseelstreken die je wel op het doek krijgt, zijn nu eenmaal niet te maken van klei. Ik heb het kapsel dus laten varen en geprobeerd er wat anders van te maken.

Deze keer zal ik niet helemaal laten zien hoe het beeld wordt. Ik wil namelijk op de expositie in november nog wel wat verrassingen kunnen tonen. Met dit hoofd zullen jullie het voorlopig moeten doen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Advertentie

20 gedachtes over “Hoofd vol verrassingen

  1. Ik hou het in de gaten. Heb ik trouwens ook vaak, dan zie ik een foto/schilderij en dat wil ik dan graag omzetten in klei….moeilijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.