And the winner is …

De lijnen zijn gesloten, er kan niet meer geageerd worden. De appeltjes zijn verdeeld. 😉
Vorige week had ik mijn eerste give away en ik ben heel blij dat er flink wat reacties zijn binnengekomen. Ik had het erg vervelend gevonden wanneer er niemand interesse zou hebben in een gratis appeltje.

Jullie moeten me maar op mijn woord geloven dat ik zeer objectief ben geweest in de keuze van de winnaars. Ik heb de alle namen op kleine stukjes papier geschreven en in een kom gedaan. Daarna heb ik per categorie een propje papier uit de kom gehaald.

De winnaars
Allereerst trok ik een winnaar uit de reacties op facebook. En meteen werd duidelijk dat beginnersgeluk ook echt bestaat. De naam van Natasja kwam namelijk uit het propje tevoorschijn en eerlijk gezegd weet ik niet wie Natasja is. Ze is op de een of andere manier op mijn facebookpagina terecht gekomen en reageerde voor de eerste keer.

De tweede winnaar, van het groene appeltje, kwam uit de reacties op de blogpost Appeltjes van klei als cadeautje. Dit appeltje gaat helemaal naar België, naar Ariadnesdraad!

Ook het derde appeltje gaat naar België, uit de reacties op May I have your votes please? kwam DeIJsprinses als winnaar uit de kom.

Alle winnaars natuurlijk van harte gefeliciteerd. Wanneer je via het contactformulier even je adresgegevens doorgeeft kan ik het appeltje spoedig opsturen.

Niet getreurd
Ik wil graag iedereen die mee heeft gedaan aan de ‘give away’ hartelijk danken. Niet getreurd, dit was zeker niet de laatste give away.

11 gedachtes over “And the winner is …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.