Inspirerende blogs en puntjes

heal2Er zijn een aantal creatieve blogs waar ik telkens weer inspiratie van krijg. Al eerder noemde ik de 365-dagen-projecten, maar er zijn er natuurlijk meer. Onderstaande blogs hebben me inmiddels al aangezet tot het gebruik van andere letters als ik schrijf. 

Lillalotta
Op Lillalotta Kun je de aquareltekeningen van Anna bewonderen. Ze is ook heel vaardig in het maken van mooie letters en combineert dit met de tekeningen. In haar webshop verkoopt ze lint waar de tekeningen en tekst op gedrukt zijn. Ik vind het er geweldig uitzien.

Elvie Studio
Lori is ook zeer bedreven in het tekenen en het maken van schitterende letters. Op haar blog Elvie Studio laat ze vaak stap voor stap zien hoe haar creatieve uitspattingen tot stand komen en ze geeft online schrijfles in haar Letterlab.

Onderstaan filmpje kwam ik tegen op het blog van Elvie Studio. Deze meneer maakt met het zetten van puntjes een schitterende tekening.

12 gedachtes over “Inspirerende blogs en puntjes

  1. Dat ziet er allemaal erg crea bea uit en ik krijg bijna zin om mee te doen als ik dit soort dingen voorbij zie komen. Ga je zelf ook nog iets oppakken hiervan of is het enkel ter inspiratie?

  2. Heb net het filmpje bekeken. In één woord GEWELDIG. Wat een geduld! Is niet voor mij weggelegd, terwijl ik toch echt een geduldig mens ben (toch???)

  3. Voor mijn eigen bestwil klik ik niet op de linkjes. Eerst afmaken waar ik nu mee bezig ben.

    Ach, wie houd ik nou voor de gek? Ik ga gewoon klikken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.