Bedankt voor de feedback!

Ik wist het even niet meer. Soms plaats je iets op je website en dan weet je eigenlijk niet of je mensen daar wel een plezier mee doet. Vandaar dat ik jullie vorige week gevraagd heb de poll in te vullen. Voor sommige mensen was deze poll lastig omdat ze moesten kiezen. Er was namelijk maar één antwoord mogelijk en het makkelijke ´Ik vind meerdere of alle onderwerpen leuk´ stond er niet bij. 🙂

Reacties
Wat ik vervolgens terugkreeg was veel meer dan alleen een grafiekje met de meest aangeklikte antwoorden. Jullie gaven me in de reacties zonder schroom antwoord op de vragen die ik écht had. Zoals wat jullie soms overslaan of juist heel erg leuk vinden. Ook zaten er aanmoedigingen bij (erg goed voor het zelfvertrouwen). Ik zal jullie eerlijk vertellen dat ik er heel blij van werd en dat ik tijdelijk aan mijn computer vastgelijmd zat om geen reactie te hoeven missen.

Ik stem niet
Aan de bezoekersaantallen kan ik zien dat nog niet eens een derde van de lezers de poll heeft ingevuld. Waarom niet?, vroeg ik me af.
“Omdat ik alles leuk vind en dat antwoord staat er niet bij”, lieten mijn familieleden me weten.
“Omdat ik niet op ‘vote’ kan klikken als ik je blog via mijn telefoon bekijk”, zei een vriendin. Ongetwijfeld waren er ook veel mensen die gewoon geen zin hadden om te stemmen en dat mag natuurlijk.

Wat is nou de uitslag?
Zoals ik eigenlijk al verwacht had kregen de creatieve blogposts de meeste stemmen, ruim 55%. De appeltjes en de verhalen gingen nek aan nek, maar de verhalen hebben (tot mijn grote verrassing) in de eindsprint de tweede plaats behaald met 22% van de stemmen. De appeltjes volgden op de derde plaats met 18% van de stemmen.

Een aardigheidje
Degene die gestemd hebben en zeker degene die hun mening durfden te geven in een reactie wil ik hartelijk danken voor de medewerking. Ik denk zelfs dat de tijd rijp is voor mijn eerste echte ´give away´! Een aardigheidje dan om mee te beginnen, hierover binnenkort meer.

12 gedachtes over “Bedankt voor de feedback!

  1. Niks mis met feedback inderdaad, maar je moet uiteraard vooral blijven plaatsen wat jou een plezier doet! Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat het ook fijn en leuk is om te weten wat je bezoekers nu eigenlijk interessant vinden 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.