May I have your votes please?

Ik ben altijd dol op het geven van mijn mening. Het liefst als ik ergens verstand van heb natuurlijk, maar als ik anoniem mijn stem uit mag brengen vind ik dat ook erg leuk.

Hopelijk zijn jullie ook ‘van het stemmen’ want jullie krijgen de kans om (anoniem en unaniem?) te laten weten wat je van mijn blog vindt. Ik zou graag te weten komen naar welke onderwerpen jullie voorkeur uitgaat. Misschien komt er uit dat ik maar het beste kan stoppen met het verstoppen van appeltjes. Of dat ik de klei in de prullenbak moet gooien om toch vooral meer te bewegen.

Er is maar één keuze mogelijk. (Vergeet na het aanklikken van je keuze niet op Vote te klikken.) Voordat jullie gaan stemmen zal ik even jullie geheugen opfrissen met wat linkjes. Welke blogposts horen ook alweer bij de onderwerpen waaruit je kunt kiezen? Weet je het al? Dan kun je meteen naar beneden scrollen.

Jacht op de appeltjes
Over appeltjes die ik her en der verstopt heb in het land en die soms gevonden worden. Het begon allemaal met Op jacht naar de schat (deel 1). Niet lang daarna kwam ik met de melding De jacht is geopend! Tot mijn opluchting werden daarna De eerste appeltjes gevonden! en was er zelfs een Onverwachte vondst in Nijmegen.

Verhalen
Korte verhalen die ik heb geschreven of nog aan het schrijven ben. Zoals het drie blogposts durende IJskoud, de eerste hoofdstukken van Boris en de eerste alinea’s van De rode trottelnek.

Creatieve blogposts
Waar haal ik mijn inspiratie vandaan, wat heb ik gemaakt van keramiek en blijft het allemaal heel? Dat het niet allemaal heel blijft kon je lezen in Je hoofd verliezen en je hart breken, mijn eerste stapjes op de draaischijf in Ik pottenbakker niks van. De creatieve ideeën moeten ergens vandaag komen … Inspiratie opdoen tijdens ARTI11.

Eten, diëten en bewegen
Mijn pogingen tot gezonder eten (de terugval) en meer bewegen. Met onder andere Het verboden koekje, Even Nordic Walken (lopen wanneer het jou uitkomt) en Het spruitjespromotieteam.

Alvast bedankt voor het stemmen!

23 gedachtes over “May I have your votes please?

 1. Eigenlijk de eerste 4, maar ik moest kiezen… Ga vooral door met schrijven over alles waar je mee bezig bent!

  Wsl heb ik binnenkort weer een blog waarvan jij zegt: je hebt je inspiratie bij mij opgedaan… ‘-p

  • Ik heb al een eigen domein, maar dat had ik al voordat ik aan WordPress begon. Als je appelig.nl of appelig.com intypt kom je wel bij dit blog uit, maar ik weet eerlijk gezegd niet hoe ik dat moet omzetten. Ik weet ook niet of het wel handig is, stel dat ik straks naast een blog ook een website zou willen …

 2. Ik wou eigenlijk voor alles gaan, anders zou ik je niet volgen 😉
  Gewoon blijven brengen wat je wilt! Je hoeft je toch niet aan lezers aan te passen?

 3. Heerlijk om je verhalen te lezen !
  Omdat ik alles nog erg fijn vind om te lezen kan ik echt geen keuze maken dus heb gekozen voor de optie : Ïk weet het niet, ik kom hier nog niet zo lang.
  Ik geniet hier zeker van en zeg : “Ga er mee door !”

  • Dank je wel Ineke.
   Ik denk dat je dan vergeten bent op Vote te klikken na je keuze, want er is nu nog niemand die gekozen heeft voor ´Ik weet het niet, ik kom hier nog niet zo lang´. 🙂

 4. Oeh, ik hou ook wel van mijn mening geven 😉 Iets minder van stemmen, omdat dat vaak toch een politiek smaakje heeft, haha. Maar deze poll was een stuk leuker en makkelijker om in te vullen 🙂 Ik vind eigenlijk alles wel leuk om over te lezen, al moet ik zeggen dat ik de verhalen vaak oversla…

 5. Gestemd! Jouw kleidametjes hebben mijn stem gekregen! Ben ik helemaal weg van. Maar als je zou besluiten om dametjes met appeltjes te gaan boetseren zou dat ook een hele leuke twist zijn… Prachtig vind ik ze, allebei !

 6. Ik vind je jacht op appeltjes leuk, ik vind je verhalen leuk om te lezen. Persoonlijk vind ik je kleiwerkjes niet zo leuk, maar kunst en inspiratie vind ik dan wel weer interessant. Nee, jouw blog lees ik echt met veel plezier! Niets mis mee!

 7. I love your verhalen.. Maar ook van je vrouwtjes.. Nou moest ik kiezen, dat is niet eerlijk. Ben voor je verhaaltjes gegaan, wil je sorry zeggen tegen je vrouwtjes?

 8. Wat een moeilijke keuze! Ik vind al je blogposts leuk, maar ik denk toch dat ik dan een voorkeur heb voor je creatieve artikelen. Dat vind ik altijd zo mooi om te zien! Als ik in Bloglovin al een artikel zie staan over je kleiwerken druk ik er gelijk op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.