Appeltje gevonden in Den Haag

Het appeltje in Den Haag heeft niet lang in de boekhandel gelegen. Slechts een week nadat ik ´m daar had achtergelaten besloot Laura van blog Paws of Stark het appeltje op te halen.

“Toen ik gisteren op je blog las dat je een appeltje in Den Haag had verstopt moest ik vandaag natuurlijk meteen naar de stad toe! Want ik herkende de foto ook meteen”, mailt Laura me.
“Zoals je al aan gaf als aanwijzing greep ik de leuning naar de tweede etage stevig vast en bij het glas in lood raam vond ik het appeltje! En blij dat ik stiekem was want hij lag er nog! Met een grote glimlach heb ik de winkel verlaten na het maken van een foto natuurlijk.”

Kijk die glimlach, daar doe ik het natuurlijk voor! Op mijn vraag of ze het appeltje opnieuw wil verstoppen reageert Laura aarzelend. Ze wil het appeltje wel weer een keertje opnieuw verstoppen maar ze weet niet zo goed waar.
“Misschien een keer als ik in een andere stad ben. Maar voor nu geniet ik er nog even van ;)”

11 gedachtes over “Appeltje gevonden in Den Haag

  • Ja potverdrie, ik meen me te herinneren dat je me 4 plaatsen had doorgegeven en in 3 van die 4 plaatsen ben ik al geweest met mijn appeltje. Wordt het niet eens tijd dat je een keertje buiten Leiden op stap gaat. 😉
   Ik kom er overigens nooit, maar ik heb altijd een appeltje op zak dus als ik er per ongeluk terecht kom …

 1. haha ik ben inderdaad ook wel erg nieuwsgierig of ik de foto zou kunne herkennen als je een appeltje verstopt in Tilburg ^^ Ik ken Tilburg wat dat betreft niet zo heel goed xD

 2. Hihi!
  Het was ook erg leuk om te zoeken hoor! Het geeft toch echt zo’n YES! gevoel!
  Misschien dat ik het appeltje wel in Leiden verstop, alleen weet ik niet zo goed waar.. Misschien kan je mij die plaatsen door mailen die Laura je verteld had?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.