Appeltje gevonden en … er valt iets te winnen!

Ondanks, of misschien wel dankzij, de Kerstvakantie wordt er weer druk gezocht naar appeltjes. Ik was blij verrast toen ik de melding kreeg dat een van de eerste appeltjes die ik verstopt had, in Wassenaar*, gevonden was.

Appeltje gevonden in Wassenaar
“Mission accomplished”, meldde mijn collega Juna op de Facebookpagina van Appelig. “Helaas is er weinig van de appeltjes meer over.” Het appeltje bij het restaurant was verdwenen. Alleen het labeltje met mijn webadres lag er nog. Natuurlijk is ze ook op zoek gegaan naar het tweede appeltje dat ik in Wassenaar verstopt had.

“Tijdens de duinwandeling ontdekten we al snel het betreffende bord”, vertelt ze. “Maar van het appeltje is de hele omhulsel verdwenen er bleef wat piepschuim en een steeltje over. Overduidelijk is wel dat het een appeltje van Appelig is, waarschijnlijk ten prooi gevallen aan hongerige vogels ;-)”

Juna wil het appeltje graag opnieuw verstoppen en ik zal haar dan ook voorzien van een nieuw exemplaar.

Je kunt iets winnen
Half december deed ik de mededeling dat ik een bijzonder appeltje zou gaan verstoppen. Het is natuurlijk leuk om op zoek te gaan naar een appeltje en er eentje te vinden (en opnieuw te verstoppen). Nu valt er ook nog iets te winnen!

Denk aan een Samsung Smart tv, aan een iPad en aan de nieuwe Renault Twingo … en vergeet ze maar meteen weer. Dat kun je dus NIET winnen bij mij! Wat je wel kunt winnen is een aardigheidje, met de hand gemaakt, door mij. Dat dan weer wel. 🙂

Nieuwe appeltjes verstopt
Afgelopen week ben ik weer begonnen met het verstoppen van nieuwe appeltjes en er zit er eentje bij met een code waarmee je dus een aardigheidje kunt winnen. Het eerste appeltje van deze nieuwe lichting ligt in Den Haag.

* De jacht op de appeltjes is inmiddels afgelopen. Wil je weten wie het appeltje in Den Haag gevonden heeft? Lees dan de blogpost daarover via onderstaande link.

Appeltje gevonden in Den Haag

9 gedachtes over “Appeltje gevonden en … er valt iets te winnen!

    • Ik ga op tournee, er komen nog meer plaatsen bij. Een keertje winkelen in Den Haag, Utrecht of Breda is (behalve dat je dan een appeltje kunt vinden) ook leuk! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.