Appeltjes update (verstopt en gevonden)

Je had het al kunnen lezen op de pagina Op jacht naar de schat*. Ik heb weer wat appeltjes verstopt en er is een appeltje gevonden.

Tweede appeltje gevonden in Rotterdam
Allereerst het gevonden appeltje. Vorige week heeft Gonnie tijdens een bezoek aan Donner in Rotterdam een appeltje gevonden op de kunstafdeling. Ze was op zoek gegaan naar het tweede appeltje, maar moest wegens invallende duisternis opgeven. Dit weekend heeft ze het opnieuw geprobeerd. “Zaterdag aan het eind van de middag was ik weer in Rotterdam voor een concert in de Doelen”, vertelt Gonnie. “Ik heb de foto op je blog nog eens goed bekeken en ben naar het Stadhuisplein gegaan. De plantenbakken stonden anders dan vorige week. Toen lag er overal troep in de bakken, nu was het opgeruimd en ik was al bang dat het appeltje was weggegooid.”

Maar dat was gelukkig niet het geval. Op de foto is te zien dat het appeltje wat beschadigd is. Misschien heeft een vogel een hapje uit de appel genomen in de vorm van een hartje. Ik vind het er wel grappig uitzien zo. Gonnie heeft het eerste appeltje inmiddels in Waddinxveen verstopt. Het tweede appeltje wordt geretourneerd aan mij.

Opnieuw appeltjes verstopt*
Het groene appeltje uit Donner is opnieuw verstopt. Je kunt dit ‘tweedehands’ appeltje gaan zoeken in Waddinxveen. Zelf ben ik in Nijmegen geweest afgelopen weekend en ik heb er in totaal 3 appeltjes verstopt.

* De jacht op de appeltjes is inmiddels gesloten. Wil je weten wie de appeltjes in Waddinxveen en Nijmegen hebben gevonden? Lees dan de blogpost daarover via onderstaande links.

Waddinxveen
St. Stevenskerk in Nijmegen
De Hemel in Nijmegen

5 gedachtes over “Appeltjes update (verstopt en gevonden)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.