De eerste appeltjes zijn gevonden!

Ik had het al getwitterd en vermeld in mijn blogpost van zaterdagavond, er zijn twee appeltjes gevonden. Bij het eerste bericht dat het appeltje in boekhandel Donner in Rotterdam was gevonden sprong ik een gat in de lucht. Het tweede appeltje liet niet lang op zich wachten. Nog geen twee uur later werd het appeltje bij de Arena in Amsterdam vastgelegd met de camera en doorgemaild. Jippie!

Het is altijd spannend om af te wachten of een actie die je bedenkt ook voor anderen leuk is. En of anderen, behalve dat ze het gewoon leuk vinden, ook echt in actie komen en op jacht gaan.

Appeltje leest in Rotterdam
“We hadden die avond een concert in de Doelen in Rotterdam”, deelde Gonnie de vindster van het eerste appeltje me mee. “Ik dacht laat ik eens kijken of ik ‘m kan vinden. Op de kunstafdeling van Donner zag ik de verwarming en ik wist meteen dat het appeltje daar moest liggen.” Ze zegt dat het appeltje wel een deukje heeft opgelopen tijdens zijn benauwde dagen geklemd achter de verwarming.

Ze is ook nog op zoek gegaan naar het tweede appeltje in Rotterdam, maar omdat het al donker was heeft ze deze zoektocht uiteindelijk opgegeven. Volgende week zaterdag is ze weer in Rotterdam en dan probeert ze het opnieuw. Gonnie heeft ook besloten het appeltje opnieuw te verstoppen en wel in Waddinxveen. Ze heeft mij gevraagd de aanwijzingen binnenkort weer op dit blog te plaatsen.

Appeltje sportivo in Amsterdam
Inge liet een enthousiaste reactie achter op mijn blog. “Yayyyy!!! Ik heb er 1!!!! Ik heb het appeltje bij de Arena in Amsterdam gevonden! En ik heb hem lekker zelf gehouden…veel te leuk!”

Ze stuurde me een foto van zichzelf, haar vriend en het appeltje voor Perrysport bij de Arena in Amsterdam. “We gingen naar de film in de Pathé Arena en besloten meteen te kijken of we het appeltje konden vinden”, mailde ze me. “Enne, lag dat vieze spaflesje er ook al naast?”
Eh, nee.

9 gedachtes over “De eerste appeltjes zijn gevonden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.