De jacht is geopend!

Op verzoek van een aantal collegabloggers heb ik een aantal ´schatten´ verstopt. Vanwege mijn blognaam Appelig zijn mijn schatten kleine appeltjes. De afgelopen dagen ben ik met mijn appeltjes op tournee geweest en ik heb ze achtergelaten op drie plaatsen in Nederland. In Amsterdam, Wassenaar en Rotterdam.*

Appeltje gevonden, wat nu?
Wanneer je een appeltje hebt gevonden, mag je deze houden of opnieuw verstoppen voor iemand anders. Op de pagina Appeltje gevonden, wat nu? kun je het appeltje afmelden zodat de andere jagers en ik weten dat het er niet meer ligt. Het zou leuk zijn als je een foto maakt van (jezelf met) het appeltje op locatie. Dat is dan tevens het bewijs dat je ‘m ook echt hebt gevonden!

Op de pagina Op jacht naar de schat hou ik bij welke appeltjes er nog liggen en welke al gevonden zijn. Als je het appeltje weer opnieuw wilt verstoppen dan kun je dat op je eigen manier doen (bijvoorbeeld via facebook, twitter of je eigen blog). Wil je op jacht gaan naar een van deze appeltjes? Klik dan op de plaats van je keuze voor de aanwijzingen.

* De jacht op de appeltjes is inmiddels afgelopen. Wil je weten wie de appeltjes gevonden hebben? Lees dan de blogpost daarover via onderstaande links.

Starbucks in Amsterdam
Arena in Amsterdam
Donner in Rotterdam
Stadhuisplein in Rotterdam
Wassenaarse Slag


11 gedachtes over “De jacht is geopend!

  1. Yayyyy!!! Ik heb er 1!!!! Ik heb het appeltje bij de Arena in Amsterdam gevonden! En ik heb hem lekker zelf gehouden…veel te leuk!

  2. Ik trof een reactie bij een medeblogger.
    Klikte op Appelig en zie daar!
    Ik heb ook een stukje over een appel op mijn site staan met foto.
    Kijk eens en reageer gerust.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.