Wat ben jij voor iemand?

Als je tijdens een sollicitatiegesprek of een date wordt gevraagd om jezelf in een paar woorden te beschrijven is dat soms nog knap lastig. Ook als iemand anders je vraagt hem of haar te beschrijven proberen we natuurlijk een beetje beleefd te blijven en wat goede eigenschappen of karaktertrekken te noemen. Dat moeilijke gedoe is nu verleden tijd.

Op facebook kwam ik onderstaande Engelstalige woordzoeker tegen. De eerste vier woorden die je vindt zouden moeten omschrijven wie je bent. Ik schrok toen ik SAA zag staan en dacht dat ik het woord ‘saai’ als eerste zou vinden. Gelukkig kwam ik vier andere woorden tegen. Nou ja, gelukkig. Na het vinden van deze woorden maakte ik me een beetje zorgen. Mijn vriend gelooft nooit in dit soort spelletjes, maar toen ik hem vertelde welke woorden ik gevonden had vond hij dat deze mij precies omschreven.

Ik ben erg benieuwd of dit voor jullie een beetje klopt. Ik weet in ieder geval zeker dat ik ze bij een sollicitatiegesprek niet zal gebruiken. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Nou vooruit, volgens deze woordzoeker ben ik: reserved, witty, mental en dramatic. (Zucht!)

Advertentie

8 gedachtes over “Wat ben jij voor iemand?

  1. Leuk! Ik moet binnenkort eens gaan solliciteren dus dit komt net op het goede moment. Ik vond peaceful, reserved, talented, charismatic. Van die laatste ben ik niet zo zeker, hoor. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.