Een nieuwe look

Niet schrikken! Je bent op het juiste blog terecht gekomen. Ik wilde alleen even een andere look proberen.

Bij het opstarten van mijn blog, eind mei, ben ik uren bezig geweest met het uitzoeken van een mooie pagina lay-out. Ik ben zelfs van blogverstrekker gewisseld omdat de vorige geen mooie pagina’s had. Maar vorige week vond ik ‘m ineens niet leuk meer. Ik wilde een mooie grote foto bovenin en waarom is het allemaal zo donker en somber?

Ik denk dat ik destijds gevallen ben voor de naam van de themapagina. Die is namelijk Choco, probeer dat maar eens te weerstaan! Verder vond ik de leren map met labeltjes die de blogpagina voor moest stellen wel chique staan. Dat er geen grote foto bovenin kon was eigenlijk een opluchting. Ik had nog helemaal niets creatiefs gefabriceerd en dus ook geen geschikte foto.

Wederom ben ik nu uren bezig geweest met het zoeken naar een nieuwe opmaak voor mijn blog. Ik heb ook even wat volgers gevraagd wat zij ervan dachten. De één riep dat er een grote foto bovenaan moest, de ander wilde wat meer kleur. Weer een ander zei dat ik het gewoon zo moest laten en iemand opperde om heel voorzichtig af en toe een onderdeeltje te wijzigen. Maar het was al te laat. In mijn hoofd was een onomkeerbaar proces gestart, ik wilde een nieuwe look en daar kon niemand me nog vanaf brengen.

Nou hoop ik dat jullie je over de eerste schrik heen kunnen zetten en alles nog kunnen vinden. Ik vind het helemaal niet erg als je nog even moppert dat je de vorige lay-out beter vond enzo, maar ik ga niet meer terug. Nog wat foto´s toevoegen en de rechterbalk (die je alleen nog op de homepage ziet) iets anders indelen en dan is het klaar.

10 gedachtes over “Een nieuwe look

  1. Mooi, deze nieuwe layout. Lekker rustig en overzichtelijk!
    Ik wil binnenkort ook eens opfrissen, maar ik durf nog niet zo goed. Bang dat ik er uren mee bezig ben 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.