Beelden aan zee

Beelden aan zee
Een paar jaar geleden ben ik met wat collega’s naar museum Beelden aan zee in Scheveningen geweest. Het is natuurlijk geheel afhankelijk van de tentoonstelling van dat moment, maar toen vond ik het erg leuk. De beelden stonden niet achter een touw of in een vitrine. Ze stonden op sokkels verdeeld door de hal en ook buiten. Je kon er omheen lopen, ze aanraken (of zoenen) en met een beeld op de foto.

Sprookjesbeelden aan zee
Een heel leuk onderdeel van het museum en bijzonder inspirerend is Sprookjesbeelden aan zee. Op de boulevard van Scheveningen aan de zeekant van het museum Beelden aan zee zijn sprookjesbeelden gratis te bewonderen. Wegens de herinrichting van de boulevard zijn de beelden tijdelijk verwijderd, maar in 2012 komen ze weer terug. Bekijk vooral ook even de bekroonde foto’s van de fotowedstrijd.


Sprookje aan de Donau

Op vakantie kom je soms ook leuke beelden op verrassende plaatsen tegen. Zoals the Little Princess in Boedapest, ze zit op de railing langs het spoor aan de Donau.

Internationale Sculptuurroute Amsterdam
Als je het leuk vindt om beelden en sculpturen te bekijken en als je het nóg leuker vindt wanneer dit gratis is, dan heb ik een tip voor je! Tot 28 augustus 2011 kun je in Amsterdam de Internationale Sculptuurroute wandelen. Kijk op de website van Artzuid voor bezoekersinfo. Je kunt natuurlijk ook wachten tot ik er geweest ben en mijn verslag lezen. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.